Vitamin testnek és léleknek

Tisztelt Leendő Támogatónk!

 

A korábbi években már hagyománnyá vált közhasznú fokozattal rendelkező alapítványunk támogatása különböző célok elérése érdekében. Minden évben sor kerül hagyományőrző tehetséggondozó néptánc táborunk megszervezésére, a határokon túl élő magyar családok és környezetvédelmi programok segítésére. Az idei év új kihívásokat hozott, a világméretű járvány miatt új célcsoportok kerültek fókuszba.
2020. első félévi támogatási programunk üzenete: "vitamin a testnek és a léleknek". Célunk, hogy a járvánnyal érintettek vitaminban és ásványi anyagokban gazdag, magyar termékeket fogyasszanak nap, mint nap. A beszerzési oldalt illetően szeretnénk, ha a hazánkban működő szociális szövetkezetek lehetnének a beszállítók, így a járvány alatt és utána is munkahelyeket tudnánk megőrizni a nehéz helyzetű településeken. A beérkező adományok 100%-át a szociális szövetkezeteknél szeretnénk elkölteni, a többi költséget (szállítás, raktározás, csomagolás, szétosztás) alapítványunk más forrásból biztosítja majd.
A támogatandó célcsoportok: egészségügyi intézmények dolgozói, idősellátást biztosító otthonok és az állami gondoskodásban élő fiatalok. Az első írásbeli felajánlás egy Jász-Nagykun-Szolnok megyében élő egyetemi vezető oktató házaspártól érkezett, akik saját korosztályuk, a nyugdíjasok ellátásra ajánlottak fel százezer forintot. A következő felajánlás az EuroAdvance Közgazdasági Tanácsadó Kft-től jött, kik készpénz adomány mellett, raktár és szállító kapacitással, valamint önkéntes segítőkkel is részt vesznek majd a programban. A kommunikációban a Promotions.hu lesz a segítségünkre, kiknek oldalait több millióan látogatják havonta.
Amennyiben lehetősége van, tisztelettel kérjük, támogassa programunkat! Támogató felajánlása esetén, kérjük, küldje el részünkre cége logóját, amelyet nyomtatott formában kihelyezünk az átadások helyszínén! Felajánlása és cégének neve természetesen többször is bemutatásra kerül honlapunkon és a promóciós csatornákon.
Felajánlását alapítványunk Budapest Banknál vezetett 10104459-53850300-01000007 számú folyószámlájára átutalni szíveskedjen, kérjük feltűntetni a közlemény rovatban az alábbi szöveget: "vitamin a testnek és a léleknek". Támogatásáról közhasznú szervezetünk támogatói igazolást küld az Ön részére.
Megtisztelő közreműködését előre is megköszönjük, további munkájához sok sikert kívánunk,

 

Tisztelettel:

 

Szuhóczki Mihályné sk.
kuratóriumi elnök

 

 Hirdets miniatr 2020 05 12

 

 

Elérhetőségeink:

Levelezési cím: 4551 Nyíregyháza-Oros, Szállási u. 18./A

Telefon: 06 (42) 506-338

E-mail: napfelkelteszszb@gmail.com