„Ne rombold magad, inkább építsd – központban a népzene és a nép tánc”

A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően, újabb sikeres szakmai programot bonyolít le a Napfelkelte Alapítvány 2018. október 12-14 között Beregdarócon.

„Ne rombold magad, inkább építsd – központban a népzene és a nép tánc” címmel, egy igazán színvonalas Néptánc tábor megrendezése a cél, kiváló szakmai vezetők részvételével. A tábor résztvevői 13-20 éves, Kárpátaljai és tiszaszalkai és beregdaróci gyermekek lesznek. A megvalósítandó program, célja a népművészeti jártasság gazdagítása, mélyítése, a képességek differenciált fejlesztése, amit teljesen a néptánc köré építettünk fel.

 

Másik kiemelt célkitűzésünk, hogy egészséges, káros szenvedélyektől mentes életvitelre való iránymutatást nyújtsunk a fiatalok körében. Elsődleges feladataink körébe tartozik minden olyan tevékenység, illetve gyakorlat, amely révén csökken a drog-, alkoholhasználat és egészségkárosodás veszélye. Ennek tükrében a résztvevő fiatalok drogprevenciós előadás részesei lehetnek a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság jóvoltából.

A tábor helyszíne a Beregdaróci Hét Csillag Üdülő és Konferencia Központ. A táncpróbák és a program, záró estje a Beregdaróci Művelődési Házban kerül lebonyolításra.

Elérhetőségeink:

Levelezési cím: 4551 Nyíregyháza-Oros, Szállási u. 18./A

Telefon: 06 (42) 506-338

E-mail: napfelkelteszszb@gmail.com