Még felajánlható az adó 1%-a!

A Napfelkelte Alapítvány Kuratóriuma nagy tisztelettel mond köszönetet mindazoknak, akik személyi jövedelemadójuk egy százalékát az elmúlt esztendőben is alapítványunk nemes céljaira ajánlották fel. Támogatásaikat nagysikerű projektek lebonyolításához használtuk fel, ilyen volt például a „Tehetséggondozás a Tisza ölelésében” címmel megrendezett Néptánc tábor Beregdarócon. Ennek bizonyságául idézünk, az alapítványunk részére érkezett köszönetnyilvánító levélből:

 

„Őszintén leírhatom, hogy hatalmas élmény volt mindannyiunk számára ez a három nap! Előzetesen nem igazán tudtam, hogy mire számítsak. Itt nem elsősorban rátok és a szervezésre gondolok, hanem a saját tanítványaim aktivitására. Ezek a gyerekek eddig csak a hon- és népismeret óra keretében ismerkedhettek meg a népi hagyományokkal. Kellemesen csalódtam. Büszkék lehettek, mert olyan három napot sikerült megszerveznetek, amely tele volt érdekes programokkal, de mégsem volt túlzsúfolt. Azt hiszem tökéletes volt a helyszínválasztás, és a legmegfelelőbb szakembereket sikerült megnyertetek. Egy jó csapat, csak jó eredményt érhet el. A gyerekek még hetekig tartottak élménybeszámolót társaiknak, tanáraiknak, szüleiknek. Tetszett a programok változatossága. Volt, hogy a természet varázsa bűvölt el (beregdaróci láp), majd a népi hagyományok beregdaróci ápolásáról kaphattunk lelket gyönyörködtető előadást (kendertől a vászonig). Jelentősen fejlesztette gyerekeink kreativitását, kézügyességét a kézműves foglalkozás. A szülők nagyra értékelték, hogy a gyerekek keze által készített ajándéktárgyakat kaptak ajándékba. Na és természetesen a néptánc, ami megkoronázta az egészet. Meg kell, mondjam, hogy a gyerekek tetszését messze ez nyerte el a leginkább. A két tánctanár szakmai és emberi hozzáállása, a kárpátaljai gyerekek példamutató, hagyománytisztelő szeretete - teljesen elvarázsolták a diákjaimat. Azok is szívesen vettek részt a táncpróbákon, akiket testnevelés órán is nehéz megmozgatni. Teljesen új, rejtett tehetségek kerültek elő, ami engem, mint pedagógust hatalmas elégedettséggel töltött el. Azt hiszem a gálán is bebizonyosodott, hogy érdemes lenne ezzel a továbbiakban is foglalkozni. Az igazsághoz tartozik, hogy a sikerben nagy részed van neked is. Végig empatikus, a gyerekek érdekeit végtelenül a szeme előtt tartó hozzáállásoddal, nagy részed volt a tábor jó hangulatának kialakításában. Ez a három nap volt a legjobb promóció az alapítványotok számára, hiszen mint te is tudod, a mi gyerekeink tíz beregi településről érkeztek. Köszönetet mondok nektek, és hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerkedhettem veletek, és diákjaimat ebben a páratlan élményben tudtam részesíteni általatok!

Tisztelettel: Kristán Zoltán, Tiszaszalka”

Talán a fentiek is bizonyítják, hogy érdemes, alapítványunk számára felajánlani személyi jövedelem adójának egy százalékát. Önnek vagy könyvelőjének csak egy kattintás, de a rászoruló tehetségek számára egy óriási lehetőség képességeik tovább fejlesztésére. Éljenek a határainkon belül vagy kívül. Ön és alapítványunk így tudunk hozzájárulni a magyar nemzet fennmaradásához, melynek egyik alappillére a magyar néptánc és népzene oktatása, hagyományaink ápolása.

Kérjük, adója 1 %- nak felajánlásával idén is támogassa a Napfelkelte Alapítványt, annak érdekében, hogy minél több rászorulón tudjunk segíteni a továbbiakban is!

 

Adószámunk: 18796795-1-15

Bankszámlaszámunk: 10104459-53850300-01000007

Támogatását előre is köszönjük!

 

 Napfelkelte1 v2Napfelkelte1 v1

 

 

Elérhetőségeink:

Levelezési cím: 4551 Nyíregyháza-Oros, Szállási u. 18./A

Telefon: 06 (42) 506-338

E-mail: napfelkelteszszb@gmail.com